ēM-solutions
Over Ons

De professionele oplossingen en diensten van ²M-solutions zijn er op gericht om tal van bedrijfsprocessen op IT-gebied maximaal te ondersteunen!

²M-solutions heeft zich tot doel gesteld de IT-dienstverlening voor het MKB naar een hoger niveau te brengen. Dit willen wij bereiken door bewezen enterprise-oplossingen toepasbaar te maken voor het MKB.

Het gaat ons hierbij niet alleen om de technische oplossing maar juist ook om de processen en de procedures om grip op de IT-omgeving te krijgen en te behouden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en evalueren doorlopend nieuwe technieken en methodes om onze produkten, services en dienstverlening verder te optimaliseren om u als onze klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Passende oplossingen:

Wij staan voor passende IT-oplossingen en zorgen ervoor dat deze IT-oplossingen bij u blijven passen. Hiervoor is het noodzakelijk dat er rekening wordt gehouden met mogelijke veranderende omstandigheden zoals uitbreidingen met betrekking tot personeel, nieuwe functionaliteiten, veranderingen in bedrijfsprocessen en het openen van nieuwe filialen. Wij zorgen middels onze innovatieve diensten voor een adaptieve en schaalbare oplossing die met u mee groeit en zich aanpast aan de veranderende omstandigheden. 

Duidelijk over IT

IT wordt vaak gezien als iets ingewikkelds wat niet te begrijpen is. Wij willen bereiken dat u niet alleen de IT-oplossing krijgt die u nodig heeft maar ook precies weet waarom dat zo is en hoe de IT een bedrage levert aan uw bedrijfsvoering.

Wij geloven niet in een oplossing die voor iedereen geschikt is.

Elk bedrijf binnen dit segment heeft zijn eigen bedrijfsdoelstellingen en verschilt in omvang, budget en afhankelijkheid van de IT.

Positie omhoog